Immobiliënkantoor voor vastgoed & nieuwbouwprojecten in regio Brugge

 

De Smet & Poupeye (Kantoor), Immobiliënkantoor voor vastgoed & nieuwbouwprojecten in Assebroek (Brugge)

Immobiliën Brugge en omgeving

Immo Kantoor De Smet in Brugge en Assebroek is een Immobiliënkantoor met hoofdletter I. We onderscheiden ons immers van andere vastgoedkantoren door onze excellente service, hoog in het vaandel gedragen door 15 enthousiaste medewerkers die hun vak door en door kennen. 7 ervan zijn erkende BIV-vastgoedmakelaars. Onze uitmuntende service spitst zich toe op al onze activiteiten en reikt verder dan de meeste vastgoedkantoren, zelfs tot het verlijden van de notariële akte.
 
Vastgoed kopen of verkopen, huren of verhuren in Brugge of omgeving? Vastgoedkantoor De Smet is uw betrouwbare rechterhand in de steeds evoluerende vastgoedmarkt. Al 3 generaties lang houdt Kantoor De Smet zich dan ook fier staande in de immobiliënwereld, met heel wat vastgoed op onze palmarès! Door een steeds veranderende en complexe vastgoedmarkt zijn enkele befaamde Brugse vastgoedkantoren strategisch samengesmolten en is Kantoor De Smet & Poupeye uit de grond gestampt, het beste van de immobiliën onder één dak!
 
In onze immo portefeuille: industriële panden, villa’s, halfopen en gesloten woningen, studio’s, appartementen en handelszaken in Groot-Brugge. Ook winkels, kantoren, bouwgronden en garages behoren tot ons vastgoedaanbod. Gemeubelde panden en garages, studentenkamers en bedrijfsvastgoed bieden we ook aan. We verzorgen bovendien de verkoop van nieuwbouwprojecten.
 
Kantoor De Smet kan uw pand of woning die u te koop stelt, publiceren op onze website, in regionale en nationale kranten en tentoonstellen in de etalages van onze immobiliënkantoren in Assebroek en Brugge. Bovendien zetten wij uw woning of pand in de picture met onze exclusieve verkoopbrochure met fotoreeks, verdeeld in onze kantoren te Brugge en Assebroek, gepromoot via gerichte mailings en op de immobiliënbeurs in Brugge. Als dat geen reclame is!
 
U wenst uw onroerende goederen te laten schatten? Kantoor De Smet engageert zich hier graag voor met zijn onberispelijke know-how. Ontdek de volledige meerwaarde van onze dienstverlening op onze transparante website. Naast de verkoop, verhuur en schatting van vastgoed in Groot-Brugge heeft Kantoor De Smet ook een huizenhoge reputatie in het privaat beheer van eigendommen als rentmeester.
 
Meer informatie? Contacteer ons dan snel, telefonisch of per e-mail. Bekijk ons aanbod en onze troeven op onze website. Een bezoekje kan uiteraard ook altijd aan ons vastgoedkantoor te Assebroek of Brugge. Tot gauw!

 
Contactgegevens
 
De Smet & Poupeye (Kantoor) (Brugge)
Brugge - Immobiliën in Brugge en Assebroek


Wij zijn een immobiliënkantoor met een ruim aanbod aan diensten voor haar klant: verkoop, verhuur, beheer & schatting van vastgoed - nieuwbouwprojecten!

Hoefijzerlaan, 1
8000 Brugge

Contacteer ons Bel Gratis

050 47 00 00
050 34 15 87
Sitemap