Uw vastgoedkantoor in Brugge en Assebroek

 

Vastgoed - Immo regio Brugge

Onze vastgoedkantoren in Brugge en Assebroek

*** You need at least Flash 9 on your pc to watch videos ***
Controleer uw versie.

immobiliënkantoor Brugge centrum
immobiliënkantoor Assebroek, Brugge

De Smet & Poupeye als immobiliënkantoor

De N° 1 in vastgoed... vele vastgoedkantoren vermelden deze leuze, Vastgoedkantoor De Smet maakt het ook waar én ademt immo uit!

 

Ons immobiliënkantoor in Brugge en Assebroek verzorgt de volledige financiële en administratieve opvolging van uw vastgoed van A tot Z, onze service gaat hierbij veel verder dan de meeste immobiliënkantoren. Al 3 generaties lang vertrouwen onze klanten op onze knowhow in vastgoed. We staan aan uw zijde voor de verkoop, verhuur, schatting en het beheer van al uw panden in de regio Brugge.

 

Al onze klanten komen op de eerste plaats, of het nu gaat om het verhuren of huren van vastgoed, het kopen of verkopen van eigendommen, de verkoop van nieuwbouwprojecten of het beheer van uw pand in Brugge en omstreken. Wij vragen bovendien enkel commissie als we uw pand ook daadwerkelijk verkocht hebben: Geen resultaat? Geen kosten!

 

Vastgoedkantoor De Smet heeft het grootste verhuuraanbod en een zeer ruim aanbod panden te koop in de Brugse regio. Zowel voor de verkoop als verhuur zetten we uw pand stevig in de kijker door affiches, fotoreportages op onze websites, gerichte mailings en publicaties.

 

Is een nieuwbouw eerder aan u besteed? We promoten geregeld nieuwbouwprojecten waarbij u de kwaliteit en het comfort kan ervaren in levensechte modelappartementen (project Julien Saelens Park). De plannen en maquettes van de nieuwbouwprojecten kan u ook steeds komen inkijken in onze vastgoedkantoren. Wij vertellen u graag meer over de prijzen en de ligging van deze exclusieve woonprojecten in Brugge en Assebroek.

 

Wenst u op de hoogte te worden gebracht wanneer wij een interessant pand verkopen of verhuren? Schrijf u dan snel even in op onze website. Een vrijblijvend bezoek van onze erkende vastgoedmakelaars? Een bezoekje in onze zaak? U bent meer dan welkom in ons vastgoedkantoor te Brugge of Assebroek!

 

Aarzel dus niet en neem snel contact op!

 
Contactgegevens
 

De Smet & Poupeye (Kantoor) (Brugge)
Brugge - De Smet & Poupeye


Volledige service & ondesteuning bij de verkoop, verhuur, beheer & schatting van vastgoed door ons immobiliënkantoor!

Hoefijzerlaan, 1
8000 Brugge

Contacteer ons Bel Gratis

050 47 00 00
050 34 15 87